Home / Balkan Vjesti / Direktor “Grand” produkcije Saša Popović najavio je velike promjene kada je popularno muzičko takmičenje u pitanju! Evo šta će biti sa zvezdama granda!

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović najavio je velike promjene kada je popularno muzičko takmičenje u pitanju! Evo šta će biti sa zvezdama granda!

Popović mijenja koncept takmičenja, ali će akcenat “Zvezda Granda” ostati na takmičarima.

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović u emisiji “Zvezde Granda specijal” najavio je velike promjene kada je popularno muzičko takmičenje u pitanju.

Popović je otkrio da će u narednoj sezoni pored stalnih članova žirija okupiti i velika muzička imena iz cijele bivše Jugoslavije.

“Najaviću sljedeću sezonu Zvezda Granda, tema je ovakva. Cijela jugoslovenska, odnosno ex-jugoslovenska estrada boriće se protiv našeg žirija. Naravno, glavni akteri su kandidati za “Zvezde Granda”. Šta to znači vidjet ćete u sljedećoj sezoni – rekao je Popović, prenosi Telegraf.rs.

U toku emisije Popović je otkrio da će Marija Šerifović biti član žirija u narednoj sezoni, a kada ju je upitao kada će se ostvariti u ulozi majke dobio je odgovor koji nije očekivao.

“Pošto si u filmu “Ispovijest” rekla da ćeš se ostvariti kao majka, kada će doći do toga i da li to i dalje planiraš? – pitao je Popović.

Apsolutno, planiram onog trenutka kad prestanem da budem članica “Zvezda Granda”. Zato što ja želim da se tom svom malom biću zaista posvetim, a ne da ga čuvaju babe i dede, kao što su mene čuvali – rekla je pjevačica.

“Mene najviše interesuje ko će biti otac- rekao je Saša, a kako je rekla, i Mariju, to najviše zanima.

novi.ba

About temp

Check Also

Treslo se sve jak zemljotres od 6,2 stepena pogodio ovaj grad

Zemljotres jačine 6,2 stepena osjetio se danas na sjeveroistočnoj obali Japana, ali nije izdato upozorenje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *