Već 7 godina u meni ,,vrišti,, s3ksualno zadovoljena žena, a čekala sam to punih 36 godina. Sada mi je 43 i punih 7 godina kre*e me rođeni zet, muž od ćerke . Po nagovoru roditelja (majke) udah se sa nepunih 18, (jedna gladna usta manje u porodici) najstarije sam dete od nas osmoro braće i sestara.

Živeh u jednom malom selu pored Drine nedaleko od malog gradića. Početkom devedesetih završih srednju školu i u onom ludilu raspadu države posluša majku te se udadoh za državnog službenika koji tek što stiže u naš gradić. I po običaju odmah prvu bračnu noć život me udari svom žestinom. Posle male svadbe s mužem u krevet koji je bazdio na rakiju ,(i dan danas bazdi,) zadiže mi spavaćicu raširi noge i gore-dole srećom brzo završi. Kraj. Ležeći pored njega ubrzo začuh njegovo hrkanje. Suze mi same počeše niz lice, ni poljubca, ni nežnog milovanja, ništa.

Da mi bar grudi pomilova i poljubi za čim sam žudila nekoliko godina. A imao je šta milovat, visoka sam 178, crna kosa crne puti, grudi velike petice, uzak struk široki kukovi, čvrsta gu*a jake butine i čvrsti listovi malo dla*avi s preda. ležala sam ukočeno pored zaspalog muža svesna greške koju sama sebi učinih bez imalo otpora roditelju. A onda ubrzo saznah da sam trudna, pa rođenje kćerke, zatim ubrzo druga trudnoća i gubitak ploda, te saznanje da više ne mogu imati decu. Prolazile su godine hranila sam i odgajala kćer, ponekad bi u noći dok muž spava ponavljala s milovanjem iz mladih dana želeći muškarca među nogama koji bi znao šta mi treba! Ponekad bi i muž ,,vodio,, ljubav na isti nači nposle nekoliko ispijenih rakija, legao bih samo na mene ja bih malo raširila noge da završi što pre !

A onda kada mi je kćer završavala srednju trogodišnju školu od ,,dobro,, obaveštene komšinice saznah da mi se kćer viđa s nekim momkom iz susednog sela odmah do nas blizu kilometar dva! Po priči te žene, lep zgodan visok crn pravi lepotan, bavio se nekim sportom na Drini, ali voli suknju kako kaže mnogima je ,,raširio,,noge kako devojkama tako i udatim ,i puštanicama. Pripazi na kćer, veli. U strahu sam vršila pritisak a onda u meni nešto pukne od bojazni da ne doživi moju sudbinu te je pustih na miru. Savetovah naravno da se ,,čuva,, !

Pet šest meseci pred novu godinu uđoh u sobu s namerom da je budim, nađoh pismo na praznom krevetu, pisaalo je MAJKO UDALA SAM SE ! Isti dan saznah da se udala baš za onog ,,ženskaroša,, ! Ubrzo posle dođoše ,,prijatelji,, na upoznavanje i ja ugledah zeta. Lep visok crn, vragolastog pogleda širokih ramena mišićavih ruku uskog struka i jakih nogu. Nema ženska da ga ne bih primetilo . Odmah isti dan primetih da me potajno merka ispod oka od glave do pete, a pogled mu se naj više zadržavao na mojim širokim kukovima i pozamašnoj gu*i.

Živeo je sam s ocem majka mu umrla dok je bio mlad dete !Od tog dana često je navraćao, uvek imajući neki izgovor za to. Ubrzo tog leta 6-7 meseci posle kćerine udaje u selu bi ispraćaj regruta, i zet dođe da služi kao konobar kod domaćina. U večernje sate dođoh sa još nekim komšijama te sedosmo u šator. Zet odmah priđe nudeći s pićem, komšinicu do mene ponudi dobrom rakijom (znajući da voli cvrcnut) a meni kaže za tebe tašta ,,ne može rakija,, kao neda on misli na moje zdravlje.

U meni proradi neki čudan inat te rekoh sad baš u inat i meni sipaj. Nije tobože hteo ali njegov susretljivi kolega ispuni želju novom gostu naravno te mi nasu prvu, do kraja vremena koliko sam sedela popih još dve. Pred ponoć ustadoh uz blagu vrtoglavicu pozdravi se sa domaćinom i regrutom te krenuh polako, ali me ustavi zet i ponudi prevoz do kuće da ne idem peške. Ne hteh ga odbit iz ljubaznosti pred komšijama te sedoh u stojadina s njim. Dok je polako vozio,na moju reakciju da mogu sama peške da nema potrebe za vožnjom reče mi ,,ne smem tašta da te pustim tako pijanu,,! Malo se pobunih, pa šta ako sam pijana rekoh. Je*at će te neko tako pijanu. Pa nek me je*e, rekoh, a onda se ugrizoh za usnu te shvatih naše reči. Istog momenta zaustavi auto, te me uhvati za kosu na zatiljku i poljubi, uvaljujući mi pri tom jezik u usta.

Dok sam pokušavala da ga odgurnem osetih njegovu levu ruku na kolenu koja brzo kliznu među moje butine malo vlažne od ljetne vrućina, i zaustavi se tek na vlažnim gaćicama. U donjem stomaku osetih strujanje i neke čudne trnce, strah, stid ali bez snage da ga zaustavim. Trljao mi je pi**u preko gaćica ne vadeći jezik iz mojih usta, a onda se odmaknu i reče, pa nećemo tako taštice, ima nas koji smo ti preči, ako neko treba da te ,,jebe,, onda sam ja taj. krenu dalje da vozi a ja svesna događaja počeh plakati i moliti da ustavi auto da izađem.

Samo se zagonetno nasmejao i nastavio s vožnjom. Ubrzo skrenu s glavnog puta uz jednu malu rečicu makadamom te odmakosmo dobar kilometar dva od glavnog puta. Svo vreme sam molila da zaustavi, ali je bez reči vozio dalje, a onda stade. Izađe iz auta otvori gepek uze nešto (ćebe) i obiđe s moje strane auta, otvori vrata te me uhvati za mišicu i izvuče iz stojadina ! Ztvorivši vrata na autu prebaci ćebe preko ramena i poče me blago gurati u željenom očito njemu poznatom pravcu. Pređo smo preko potoka i malo uz nagib izađosmo na malo livadče. On raširi ćebe poče se skidati i za čas je bio ko od majke rođen.

Ne verujući u prizor koji gledam vlastitim očima samo sam zinula ne mogavši se pomaći s mesta jer su mi noge bile teške, kao od olova. Kada se uspravio i okrenuo prema meni, šok, počelo mi je zujati u ušima, u donjem trbuhu neka čudna strujanja, trnci. Nisam mogla odvojiti pogled od njegovog međunožja, ku**c mu je bio, ma ku**ina, dignut na gore tvrd pravan, veličine kao ručni mlin za kafu, tako mi se tada činilo. Šta ,,čekaš,, rekao je skidaj se i priđe mi polagano uživajući u tome što ne mogu odvojiti pogled od strašnog prizora !

Priđe mi bliže i onda iznenada opali mi šamarčinu da mi je sve zujalo u glavi, zgrabi me za mišicu i dovede na sred ćebeta. U nekoliko brzih poteza raskopča mi ljetnu haljinu, ispod koje sam imala samo gace i grudnjak. Jednim potezom trže je na dole, zatim otkopča grudnjak te i njega trže, pokrih velike si*e rukama, a on iskoristi situaciju te s obe ruke trže mi gaće na dole. Ostah gola kakvu me majka na svet donela. Izmakao se jedan korak i uživao u pogledu, jednom rukom pokrivala sam dlakavu pi*u a drugom pokušavala pokriti velike si*e !

Gospode kako si dobra ,,pi*ka,, reče !Priđe mi i stavi ruke oko pasa, ,,nemoj,, zete tašta sam ti, pokuša ga urazumiti. Ako si, reče, i spusti ruke na moje pozamašne gu*ove te ih stade mesiti, to što si mi ,,tašta,, daje mi jš veći ,,merak,, da te sprčim reče mi tiho na uho. Mesio mi je i dalje gu*ove a onda jedna ruka pređe s prednje strane te poče milovat moju rutavu mučenicu. Pokušah mu odvući ruku ali nemadoh snage. Uživao je u mojoj nemoći, stidu, sramu. Sve čvršće mi je stezao gu*ove jednom rukom dok je istodobno desnom rukom milovao moju pi*ku mokru, što od ljetne vrućine i nečeg drugog , neznam.

Tutnjalo mi je u glavi kao za vreme bombardovanja i bubnjalo kao na vašaru . Gospode bilo me tako stid i sram, ali nagoni u meni potiskivani 36-37 godina proključali su te mu i nesvesno stado se nameštat i poturati moje velike si*e željne muških dodira usana i ugriza, te ga zgrabi za glavu i poče mu gurati svoje nabre**e sise u lice i usta.

Svo vreme dok me ,,gnjavio,, osećala sam trvdu ku**inu kako me peče po stomaku do pupka ! Moje si*e treperile su u ustima dvadesetogodišnjeg mladića koji je i te kako dobro znao šta i kako s njima treba raditi da bi iz žene izvukao jecaje i uzdahe u kojoj su istodobno pucale sve kočnice i barijere prepuštajući mu se potpuno do kraja. Joooooj zete srećo moja ,,zagrizi ih,, prostenjah u bunilu.

Nestade i stida osta samo požuda da primim njegovu tvrdu kur*inu do kraja makar mi to zadnje u životu bilo. Uspeo je ugurati gla*ić i nešto više ali koliko god mokra i vl**na bila, ovoliku motku u životu nisam ni videla a kamo li primila. U jednom momentu zastade i reče, gospode ženo, jebeš li se ti u opšte ikad ? Posramljena kao kad dete uhvate u krađi, rekoh mu: nisam zeeete 3-4 godine se jeeee*alaa, samo je šutio i gledao me u lice ne verujući ono što čuje, onaj moj više voli ,,čašicu,, od mene !

E paaa dugo si postila tašta, ali od sad ćeš ,,debelo,, da mrsiš, sada si ti ,,moja briga,, rekao je. Kad je me zadovoljio rekao je: Zato sad polako se spremaj i pravc kući mužu, i raduj se našem novom ,,susretu,, koji će biti uskoro !Kako obeća tako i bi hvala gospodu!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *